AKCIJA --->

Besplatna isporuka za sve modele Ensto radijatora!

1500W – 10%
Kupovinom 5 i vise –> 20%

Ensto - Beta

5_godina_garancije

ENSTO Beta su vrhunski električni radijatori, ENSTO Beta serija je serija finskih radijatora sa elektronskim termostatom. Finski radijatori namenjeni su grejnju svih vrsta stambenih ili kancelarijsjih prostorija. Visine su samo 389mm i niske temperature na površini panela, praktični su za montažu. Model sa elektronskim termostatom (5-30 ºC) sa redukcijom temperature od 5°C, odlikuje se bešumnim radom i velikom preciznošću regulacije od samo +/-0.1 ºC što omogućava veliku uštedu električne energije uz znatno veći učinak grejanja. Potvrda kvalitete ENSTO Beta električnih radijatora je 5 godina garancije.

Ensto Beta su niskotemperaturni električni radijatori čija se temperatura optimalno distribuira u prostor, stranice su hladnije jer su veće od grejnog elementa, kako se površinska temperatura ne bi povećavala i termostat bio udaljen od grejnog elementa. Velika iskoristivost sa manjom snagom postiže se posebno konstruisanim aluminijskim lamelama za distribuciju vazduha u obliku slova X tako da dobijamo četiri kanala strujanja vazduha sa jednog grejača. Sa svakog kraka slova X umesto rednog grejača gde imamo samo jedan kanal za strujanje vazduha.

Zahvaljujući točkiću za upravljanje s jednostavnom skalom upravljanje je vrlo lako. Ensto Beta električni radijator je otporan na prskanje IP 21, poseduje dvostruko izolovanu strukturu, visina je 389mm, prednja ploča je udaljena 85mm od zida, preciznost regulacije +/-0.1 ºC odstupanje od zadate temperature.

 

CENOVNIK

Da li ste znali?

Da li ste znali da se Ensto radijator proizvodi baš u Finskoj, i da jedini daje fabričku garanciju od 5 godina!

Brza i jednostavna kupovina naših proizvoda